Avansert probiotika 7 typer – 60 kapsler

0 out of 5

Probiotikum er et helseprodukt som inneholder levende organismer, vanligvis bakterier – særlig melkesyrebakterier, som etter inntak kan forebygge eller behandle tarmsykdom. Formålet med å bruke probiotika skal være å forbedre balansen i magetarm-kanalens bakteriesammensetning (bakterieflora), særlig ved tarmsykdom, og derigjennom bedre tarmens funksjon og bedre helsen. 

Våre kapsler inneholder frysetørrede bakterier.

 

Minimums ordre 100 bokser.

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

 

Varenummer: 154985326 Kategori: Stikkord:
  • Beskrivelse
  • Ingredienser og bruk
  • Referansekilder

Beskrivelse

Om Avansert probiotika

Probiotiske formler inneholder levende mikroorganismer som er tenkt å være gunstig, om ikke avgjørende, for generell helse og velvære. Spesielt er probiotika anerkjent for sin nytte i å fremme en sunn fordøyelseskanal og styrke immunsystemet, inkludert reduksjon av patogener som er ansvarlige for utvikling av diaré og for å kunne restaurere mikrofloraen i tarmene etter bruk av antibiotika. Formelen inneholder mer enn 5 milliarder levende mikroorganismer ved produksjonstidspunktet og gir en effektiv blanding av følgende hovedprobiotika:

 

Lactobacillus acidophilus L. acidophilus er karakterisert til å være stavformede mobile bakterier som vokser i eller uten nærvær av oksygen. L. acidophilus er også karakterisert til å være homofermentative noe som betyr at de bare produserer melkesyre som eneste produkt. L. acidophilus er naturlig og finnes i mennesker og dyrs mage og tarmkanal, munnhule og vagina.

Lactobacillus rhamnosus: L. rhamnosus har fått økende anerkjennelse for sin systemiske immunforbedrende evne og er kjent for å fremstille den biologisk ønskelig L (+) melkesyren

Lactobacillus plantarum: Evnen til L. plantarum å produsere antimikrobielle substanser som hjelper dem å overleve i mage og tarmkanalen hos mennesker. De antimikrobielle stoffer som produseres har vist signifikant effekt på Gram-positive bakterier som og Gram-negative bakterier.

Bifidobacterium longum: Bifidobacterium longum er en av de mest viktige organismene i menneskekroppen. Denne bakterien er svært nyttig fordi den bidrar til å opprettholde en normal fordøyelseskanal, hemmer vekst av skadelige bakterier, og styrker også immunforsvaret.

Bifidobacterium breve: er bakterier som er anaerobe og ikke-bevegelige. Grenene er stavformet, og ser nesten ut som en kaktus i et mikroskop.

Bacillus subtilus: Et medlem av slekten Bacillus, er B. subtilis stavformet, og har evnen til å danne harde beskyttende endosporer, slik at organismen kan tåle ekstreme miljøforhold. B. subtilis har en lang historie i bruken av behandling av gastrointestinale sykdommer som dysenteri. Den er kjent for å stimulere immunsystemet og produsere antibiotiske forbindelser som svekker veksten av visse patogene mikroorganismer.

** For best resultat, ha dette produktet nedkjølt.

 

1 Boks inneholder 60 kapsler

 

Dagsdose 1 kapsel: Mengde % anbefalt dagsdose
Probiotiske bakterier fordelt på: 5.75 milliarder *
Bacillus subtilus (DE111 ™)
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus Casei
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium Longum
Bifidobacterium Breve
Lactobacillus Acidophilus
* Daglig inntak ikke definert

Andre ingredienser: Vegetabilsk cellulose, maltodekstrin og mellomkjedede triglyserider.

** Potent. Dette produktet bør holdes nedkjølt for å maksimere holdbarhet og styrke.

Produktet skal oppbevares utilgjengelig for barn.

Forslag til bruk: 1 kapsel tatt en til tre ganger daglig, fortrinnsvis med måltider.

Ikke overskrid anbefalt dose.

http://www.medicaldaily.com/mental-health-benefits-probiotics-good-bacteria-may-improve-mood-fight-depression-328882

http://www.health.harvard.edu/vitamins-and-supplements/health-benefits-of-taking-probiotics

 

You've just added this product to the cart: