Blåbærbladekstrakt – 90 kapsler

 

Vegetabilske kapsler 500 mg

Minstebestilling 100 stk bokser

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)

Beskrivelse

Opprinnelig funnet i Nord-Europa , har blåbær blitt fremmet i mange år i Europa for sine mange helsebringende egenskaper. Allment anerkjent i Amerika som en type blåbær , har denne urten en rekke medisinske bruksområder . Ved å ta blåbærekstrakt kan det hjelpe deg med å bekjempe sykdom og bistå med sirkulasjons-og øyeproblemer samt redusere feminine ubehag.

Fakta

Blåbær har vært dyrket i Europa i over tusen år, og brukes til medisinske formål, og i syltetøy og paier . Blåbær har også antioksidanter som kan være svært gunstig for deg . Blåbær kan også bli funnet i Nord-Amerika og Asia . Blåbær er også kalt European blåbær , tyttebær og Huckleberry . Det vitenskapelige navnet er Vaccinium myrtillus . Blåbærblader og frukt brukes til å lage ekstrakter og te av.

Fordeler

Blåbærbladekstrakt har vært historisk blitt brukt til å bidra med å senke blodsukker. En vil også kunne finne ut at blåbær kan hjelpe med diaré , menstruasjonssmerter og en rekke sirkulasjonsproblemer. Blåbær kan også bistå med nattsyn, grønn stær, grå stær, sår hals, magesår, fibrosystisk brystsykdom og åreforkalkning,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Blåbærbladekstrakt – 90 kapsler”

You've just added this product to the cart: