Chlorella 600 mg – 60 kapsler

Chlorella er blant naturens rikeste kilder til DNA, RNA og klorofyll. Chlorella inneholder mengder av polysakkarider, proteiner, mineraler og vitaminer.

60 stk vegetabilske kapsler.

Minimumsbestilling 150 stk bokser

 

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

 

  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)
  • Ingredienser og bruk
  • Referansekilder

Beskrivelse

Chlorella er en encellet alge som vokser i ferskvann. Chlorella brukes vanligvis i forbindelse med strålebehandlinger for å forebygge celleskader. Chlorella er kjent for å knytte til seg tungmetaller og hjelper kroppen med å fjerne dem gjennom fordøyelsen. Andre fordeler innebærer: å styrke immunforsvaret og bidra til å bekjempe infeksjoner. Det har vist seg å øke de gode bakteriene i tarmen, noe som bidrar til å lindre sår, kolitt, tykktarmsbetennelse og Crohns sykdom. Det er også brukt til å behandle forstoppelse, fibromyalgi, høyt blodtrykk og høy kolesterol.

Det er sjelden det snakkes om i kosttilskuddindustrien, men chlorella er “supermat” som er på vei oppover og fordelene er for sterke til å ignoreres. Chlorella, også kjent som grønne alge, det er en ferskvannsalge med næringsstoff full av vitaminer som vitamin C og aminosyrer. Det er også blitt vist å inneholde høye prosenter av B-kompleks vitaminer og jern. Den inneholder en høy konsentrasjon av stoffer som kan hjelpe med å blokkere frie radikaler, som er essensielt ustabile molekyler som kan skade celler.

Chlorella har blitt brukt til flere helsemessige forhold, for eksempel magesår, høyt blodtrykk og kolesterolreduksjon. Chlorella viser gode resultater i å øke energien, avgifte kroppen, og å fremme psykisk helse, samtidig som det er en stor kilde til magnesium, som er et mineral som er avgjørende for kroppens naturlige funksjoner. Chlorella har bidratt i å behandle bakterielle og virale infeksjoner. Bruk av den har også vist seg redusere muggsoppforekomst i kroppen.

Denne supermaten har mye historie bak seg, og forskningen går så langt tilbake som slutten av det 19. århundre. Den ble undersøkt som en mulig alternativ matkilde på grunn av sin høye konsentrasjon av protein. Selv i 1960, ble den dokumentert i å ha hjulpet med å redusere bivirkningene av cellegift.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Chlorella 600 mg – 60 kapsler”

Innholdsfortegnelse
Dagsdose 2 kapsler Mengde % anbefalt dagsdose
Chlorella ekstrakt 600 mg *
* Daglig inntak ikke definert

Andre ingredienser: Vegetabilsk cellulose

Hold produktet utilgjengelig for barn.

Dosering: 1 kapsel to ganger per dag en halv time før maten for best resultat.

 

You've just added this product to the cart: