Granateple (Punica granatum) 500 mg – 60 kapsler

Granateple er det en kan kalle naturlig K2 siden det har mye av den samme virkningen på blodårene ved å fjerne plakk. Det inneholder en av verdens sterkeste antioksidanter og har en rekke gode virkemåter spesielt sett i forhold til hjertehelse.

Vegetabilske kapsler 500mg
60 kapsler pr. boks.
Minimumkjøp 100 stk bokser

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

 • Beskrivelse
 • Omtaler (0)
 • Ingredienser og bruk
 • Referanselinker

Beskrivelse

Helsemessige fordeler av granateple

 • Den kraftigste antioksidant av alle frukter
 • Mulig antikreft og immunstøttende effekter
 • Hemmer unormal blodplateaggregasjon som kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag
 • Senker kolesterol og kan minske andre hjerterisikofaktorer
 • Senker blodtrykket
 • Vist seg å fremme reversering av aterosklerotisk plakk i studier på mennesker
 • Kan ha fordeler i å lindre eller beskytte mot depresjon og osteoporose. Mange studier viser at granateple er en av de mest kraftfulle, næringsrike matvarer for generelt god helse. Disse kliniske funn viser klart en sammenheng mellom granatepleforbindelser og deres positive effekt på både mennesker og dyr når det gjelder hjerte, nervesystem og skjelettets helse. Dette er en frukt som du ikke har råd til å utelukke fra kostholdet ditt!

Beskytter hjertet mot høyt kolesterol

Og det er flere grunner til å få i seg mer av akkurat denne frukten.

En ny studie viser nemlig at granateple kan ha positiv effekt på høyt kolesterol i blodet. Forskere ved Det katalanske instituttet for kardiovaskulær forskning, ICCC, testet hvilken effekt piller laget av polyfenolene fra granateple hadde på griser.

Grisene fikk i utgangspunktet mat full av usunt fett og kalorier, men pillene viste seg å «nulle ut» den negative effekten denne kosten hadde på åresystemet deres. Et kosthold som gir høyt kolesterol (altså høyt fettnivå i blodet), gjør blodårene mindre elastiske, noe som øker risikoen for årefortetting og i verste fall blodpropp eller hjerteinfarkt. (Les mer om studien hos ICCC).

Annen info:

Granateplene har vært en viktig nytteplante siden oldtiden. Frukten nevnes i Bibelen både som noe som fantes i Egypt og som en av velsignelsene i det forjettede land. En del av utsmykningen i tempelet var formet som granatepler, og likedan deler av yppersteprestens kledning.

I en tradisjon har også frukten blitt sett på som hellig fordi den visstnok inneholdt det samme antall frø som antall lover i Moseloven, altså 613.

I hinduismen er granateple én av de hellige tre fruktene ved siden av fersken og sitron.

I buddhismen regnes granatepler som en av de tre «velsignede frukter», de to andre er fersken og sitron. I flere gamle fruktbarhetskulter har også frukten spilt en rolle.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Granateple (Punica granatum) 500 mg – 60 kapsler”

https://www.drfuhrman.com/library/article19.aspx

http://authoritynutrition.com/12-proven-benefits-of-pomegranate/

 

You've just added this product to the cart: