Hot

Grønn kaffe miks 565 mg – 60 kapsler

Med ingrediensen grønnkaffebønnekstrakt fremstår dette som et effektivt slankeprodukt. Som du kan lese om i de neste avsnittene viser forskning at denne ingrediensen kan gi en betydelig vektreduksjon løpet av rimelig kort tid. Dersom du ønsker å benytte slankepiller til å gå ned i vekt er med andre ord Grønn kaffebønnekstrakt et godt valg. 

 

Minimums ordre 100 bokser

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

 

Varenummer: 4512319898 Kategori: Stikkord: , ,
  • Beskrivelse
  • Tilleggsinformasjon
  • Omtaler (0)
  • Ingredienser og bruk
  • Referansekilder

Beskrivelse

Grønnkaffebønne ekstrakt, produsert fra grønne bønner av Arabica planten, er en relativt ny ingrediens for vekttap. Produktet har fått sterk oppmerksomhet etter å ha blitt omtalt på Dr. Oz program. Denne oppmerksomheten er ikke ubegrunnet, grønnkaffebønne ekstrakt har en rekke helsemessige fordeler, spesielt som et vekttap hjelpemiddel.
Hvordan Green Coffee Bean virker?

Grønn kaffebønne inneholder polyfenoler, inkludert klorogensyrer, som i likhet med druekjerneekstrakt og grønn te, har antioksidanter som hjelper kroppen med å nøytralisere skadelige frie radikaler. Forskning har også vist at klorogensyre i grønne kaffebønne har en blodtrykkssenkende effekt som fremmer normal blodtrykk.
I motsetning til kaffe drikker, er grønn kaffebønne ekstrakt lav i koffein og er ikke et sentralstimulerende. Klorogensyrer blir også ødelagt når kaffebønner er stekt og deres fordeler er ikke tilgjengelig i kaffedrikker.

Klorogensyrer støtter vekttap ved å bruke kaffebønner på et par forskjellige måter. Først og fremst ved å balansere blodsukkeret ved å hemme frigjøringen av glukose i kroppen. For det andre, klorogensyrer øker den metabolske produksjonen i leveren, slik at den brenner mer fett. Denne doble mekanismen fungerer  slik at den hindrer opptaket av fett og derigjennom vektøkning.
I 2012 ble en studie publisert i The Diabetes som er et tidsskrift for metabolsk syndrom og fedme som fulgte en gruppe på 16 voksne som ble supplert med grønne kaffebønner i en periode på 22 uker, uten å gjøre noen endringer i kostholdet. Resultatene var forbløffende. I løpet av denne tiden mistet en gjennomsnittlig 10,5% av den totale kroppsvekt og 16% av det totale kroppsfettet, uten at noen negative bivirkninger ble rapportert.

Når det gjelder å miste vekt, er riktig kosthold og mosjon avgjørende for å lykkes. Men forskning viser at ved å legge til et tilskudd som grønn kaffebønneekstrakt kan øke vekttap potensialet, i tillegg til antioksidant fordelene. .

– Dr. Edward F. Gruppe III, DC, ND, DACBN, DCBCN, DABFM

Referanser:
Suzuki A, Kagawa D, Ochiai R, Tokimitsu jeg, Saito I. Grønn kaffebønne ekstrakt og dets metabolitter har en hypotensiv effekt i spontant hypertensive rotter. Hypertens Res. 2002 Jan; 25 (1): 99-107.
Ochiai R, Jokura H, Suzuki A, Tokimitsu jeg, Ohishi M, Komai N, Rakugi H, Ogihara T. Grønn kaffebønne ekstrakt forbedrer menneskelig vasoreactivity. Hypertens Res. 2004 oktober, 27 (10): 731-7.
Watanabe T, Arai Y, Mitsui Y, Kusaura T, Okawa W, Kajihara Y, Saito I. Den blodtrykkssenkende effekt og sikkerhet av klorogensyre fra grønne kaffebønne ekstrakt i essensiell hypertensjon. Clin Exp Hypertens. 2 006 juli; 28 (5): 439-49.
Shimoda H, Seki E, Aitani M. Hemmende effekt av grønn kaffebønne ekstrakt på fettansamlinger og vektøkning hos mus. BMC Komplement Altern Med. 2 006 17 mars; 6: 9.
Onakpoya jeg, Terry R, ​​Ernst E. Bruk av grønn kaffe ekstrakt som et vekttap supplement: en systematisk oversikt og meta-analyse av randomiserte kliniske studier. Gastroenterol Res prakt. 2011; 2011. doi: PII: 382852. 10,1155 / 2011/382852. Epub 2 010 31 august.
Vinson JA, Burnham BR, Nagendran MV. Randomisert, dobbeltblind, placebokontrollert, lineær dose, crossover studie for å evaluere effekten og sikkerheten av en grønn kaffebønne ekstrakt i overvekt fag. Diabetes Metab Syndr omes. 2012; 5: 21-7. doi: 10,2147 / DMSO.S27665. Epub 2012 18 januar

Tilleggsinformasjon

Vekt 23 kg
Dimensjoner 12 × 22 × 35 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Grønn kaffe miks 565 mg – 60 kapsler”

Produktet skal oppbevares utilgjengelig for barn.

Anbefalt bruk: 1 kapsel tas en til t0 ganger daglig, fortrinnsvis med måltider Dette produktet skal brukes i forbindelse med en fornuftig diett og treningsprogram.

Dagsdose 1 kapsel Mengde % anbefalt dagsdose
Grønne Kaffebønner (50% ekstrakt) 350 mg *
Grønn Te (50% ekstrakt) 50 mg *
Eplesider eddik(urte pulver) 25 mg *
Grapefrukt (urtepulver) 25 mg *
Tang 25 mg *
Caffeine Anhydrous 50 mg *
Acai (urtepulver) 25 mg *
African Mango (4:1 konsentrat) 10 mg *
Resveratrol 10% Ekstrakt 5 mg *
* Daglig inntak ikke definert

Andre ingredienser: Rispulver, gelatin (storfe), vegetabilsk magnesiumstearat og silisiumdioksid.

Ikke overskrid anbefalt dose. Gravide eller ammende mødre, barn under 18 år og personer med en kjent medisinsk tilstand bør konsultere helsepersonell før de bruker dette kosttilskuddet. NB: Dette produktet inneholder 55 mg koffein per porsjon (tilsvarer ca 1/2 kopp kaffe)

 

http://www.mensfitness.com/nutrition/supplements/supplement-spotlight-green-coffee-bean-extract

 

You've just added this product to the cart: