Gurkemeie 500 mg – 60 kapsler


I tradisjonell kinesisk medisin blir gurkemeie brukt til behandling av betennelser, smertefull menstruasjon, urinveisplager, leverforstyrrelser og skader. I Thailand er gurkemeie en av de viktigste folkemedisinene og har vært anvendt til å behandle svimmelhet, gonoré og magesår, og som et appetittstimulerende, fordøyelsesfremmende, astringerende (sammentrekkende) og stoppende middel.

Vegetabilske hardgelkapsler, 60 kapsler pr. boks. Minimumsbestilling 120 bokser

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)
  • Ingredienser og bruk
  • Referansekilder

Beskrivelse

Gurkemeie er en plante som opprinnelig kommer fra India, den er en del av ingefærfamilien og blir ofte brukt som et krydder i indisk og asiatisk mat. Den har også vært vanlig å bruke i India for både helse og konservering av mat. En av de viktigste og mest aktive ingredienser som finnes i gurkemeie er en komponent som kalles curcumin som det er mye av i gurkemeie. Noen av de mulige fordelene er følgende:

• Støtter sunn leddfunksjon og friske bein
• Forbedrer og opprettholder et sunt fordøyelsessystem
• Bidrar til å opprettholde kolesterolnivået
• Fremmer friske blod og leverfunksjoner

I tidsskriftet Advances in Experimental Medicine og biologi, artikkelen “Curcumin: Den indiske Solid Gold” står det at Curcumin er terapeutisk, fremmer antioksidantnivået, antiviral, anti-inflammatorisk, antibakteriell, og har soppdrepende egenskaper. Gurkemeie har antioksidanter som er viktige næringsstoffer for å støtte minnefunksjon, fremme hjertehelse og støtte for immunforsvaret. Gurkemeie kan også være en av de mest kraftfulle stoffer for sunt fett tap.

De terapeutiske egenskapene ved gurkemeie har fått mer oppmerksomhet de siste årene for sitt potensial i å bidra til vekttap. Selv om det ikke har vært omfattende studier som er gjort, har noen undersøkelser funnet dette krydderet å være en potensielt kraftig fedme bekjemper. En studie fant ut at curcumin reduserte nivået av insulin resistens som er knyttet til fett tap.

Krydderet i gurkemeie bidrar til å senker fettstoffer i blodet og derigjennom redusere vektøkning. Det har også blitt hevdet at gurkemeie forbedrer avgiftning av leveren samtidig som den beskytter cellene mot skader fra giftige forbindelser.

Hva forskningen har vist

Den kliniske forskningen som er utført med gurkemeie har til nå vært relativt begrenset, men studier som er gjennomført har gitt store forventinger både hos forskere og terapeuter. Blant de mange vitenskapelig dokumenterte virkeområdene for gurkemeie og urtens innholdsstoffer, er den betennelseshemmende, krefthemmende, leverbeskyttende, galledrivende og antivirale virkningen, samt at gurkemeie er en kraftig antioksidant. I forskning som pågår, undersøker man det kliniske potensialet til stoffet curcumin til beskyttelse mot og behandling av kreft, AIDS, for høyt kolesterol, verkesår, galleblære- og leversykdommer, og betennelsessykdommer som artritt.

Det meste av forskningen som til nå er gjort på gurkemeie og curcumin er utført i India. Noen av de mest interessante av disse studiene har undersøkt gurkemeie som et betennelseshemmende middel, og forskningen har gitt vitenskapelige bevis for denne viktige ayurvediske urtens effekt. I andre studier har gurkemeie vist en overbevisende kreftbeskyttende virkning, i tillegg til å senke kolesterolet og nivåene av blodlipid peroksider hos friske personer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Gurkemeie 500 mg – 60 kapsler”

Innholdsfortegnelse
Dagsdose 1 kapsel Mengde % anbefalt dagsdose
Gurkemeie 95 % ekstrakt (curcumenoider) 250 mg *
Gurkemeie pulver (curcuma longa) 250 mg
* Daglig inntak ikke definert

Andre ingredienser: rismel, gelatin(bovin), vegetabilsk magnesium stearat.

http://www.nutrition-and-you.com/turmeric.html

 

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12676044

 

You've just added this product to the cart: