Hvitløk (Allium sativum) 300 mg med cayenne 150 mg – 100 softgel

Antiseptisk, bakteriehemmende, virushemmende, sopphemmende, antioksidant, blodsukkersenkende, kolesterolregulerende, blodåreutvidende, styrker kapillærårenes vegger, blodtrykksregulerende, blodfortynnende, kretsløpsstimulerende, antikoagulerende, hindrer sammenklebing av blodplater og dermed forebyggende mot hjertekarsykdommer, blodpropp og slag. Dessuten virker hvitløk appetittvekkende, fordøyelsesfremmende ved å stimulere utskillelsen av fordøyelsesvæsker, hemmer gjæring i tarmene, magestyrkende, fjerner innvollsparasitter, krampeløsende, slimløsende, hostedempende, antiastmatisk, urindrivende, svettedrivende, febersenkende, svulsthemmende og hudirriterende.

Minimums bestilling 300 bokser

Vegetabilske softgelatin kapsler

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)
  • Referansekilder

Beskrivelse

Hvitløk er godt kjent som et naturlig helsemiddel som lenge har vært brukt til å behandle ulike plager.

Når den brukes til helseformål, kan hvitløk bidra til å behandle en rekke plager.

Hvitløk styrker immunforsvaret, og bidrar til å bekjempe brystinfeksjoner og hoste. I vintermånedene er hvitløk en kilde til å stryke immunsystemet og forhindre forkjølelse og influensa.

Hjerte- og karsykdommer kan reduseres ved inntak av hvitløk. LDL kolesterol er ingen venn av hvitløk og blodåreplakk som samler seg på veggene i kroppens vener kan reduseres ved bruk av hvitløk også.

Sopp og bakterielle vaginalinfeksjoner gir gode resultater når de blir behandlet med hvitløk!

Hvitløk er en god kilde til vitamin B6 som er nødvendig for et sunt immunsystem og effektiv vekst av nye celler. Vitamin B6 kan også bistå med humørsvingninger.

Hvitløk sies å kunne hjelpe i forebygging av flere typer kreft. Blærekreft, prostatakreft, brystkreft, tykktarmskreft og kreft i magesekken har alle vist seg å få svulstene redusert ved behandling med hvitløk..

Hvitløk regulerer blodsukkeret samtidig som det forbedrer nivået av insulin i blodet. Dette kan hjelpe til med kontroll av diabetes. !

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Hvitløk (Allium sativum) 300 mg med cayenne 150 mg – 100 softgel”

http://authoritynutrition.com/11-proven-health-benefits-of-garlic/

 

You've just added this product to the cart: