Mariatistel (Silybum marianum) 450 mg – 60 tabletter

Mariatistel er en av de mest anvendte urtene når det gjelder å rense kroppen for gift gjennom å styrke leveren. Den kan være svært viktig for å kunne opprettholde en god helse ved at en jevnlig tar denne for å hjelpe leveren i en verden full av belastninger på kroppen i forhold til kjemikalier, tungmetaller, giftstoffer, forurensning og syntetiske midler.

  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)
  • Ingredienser og bruk
  • Referanselinker

Beskrivelse

Mariatistel er en urtemedisin som kan dateres tilbake til den gresk-romerske perioden, da forbundet med leverhelse. Planten, som vanligvis finnes i USA, har røde og lilla blomster og brunflekket frukt.
Leveren er usedvanlig spenstig og ofte i stand til å helbrede seg fra skader og være selvregenererende i seg selv hvis det er nødvendig. Leverskader skjer etter at betydelig langsiktige skader har oppstått, ofte pga kronisk infeksjon, gift inntak eller eksponering, og overdreven fettdeponering. Over tid vil skaden føre til arrdannelse i leveren, og begrense eller stoppe organets evne til å reparere seg selv. Urtespesialister og noen leger bruker mariatistel for å forhindre tidlige leverskader, og bevare sin funksjon som beskytter mot dannelse av skrumplever.
Flere studier har vist nytte i forskrivning av mariatistel til de med leversykdom, spesielt de med skader påført grunnet alkoholmisbruk [Kilde: Ferenci, Feher, Salmi]. Vanligvis vil disse studiene bli utført for å vurdere muligheten av mariatistel for å normalisere forhøyede leververdier som er et tegn på organskade.
Mariatistel har lenge vært brukt intravenøst ​​i Europa til å behandle soppforgiftning.
Mariatistel ser ut til å være svært trygt, med tester som viser ingen signifikante legemiddelinteraksjoner og relativt høye toleransenivåer [Kilde: Jacobs, Rainone]. Mild magesyke er den eneste dokumenterte bivirkning.

Silymarin er antatt å være den primære aktive bestanddelen i mariatistel.
Mariatistel kan brukes for å beskytte leveren fra potensielle skader av medisiner som paracetamol, kolesterolsenkende statiner, medisin som fenytoin m.m.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Mariatistel (Silybum marianum) 450 mg – 60 tabletter”

Leverbeskyttende, forebygger leverskader etter påvirkning av alkohol og andre skadelige stoffer, galledrivende, blodrensende, astringerende (sammentrekkende), svettedrivende, urindrivende og magestyrkende. Har også vært brukt som brekkmiddel.

Tabletter

Minimumsbestilling 100 bokser

Ønsker du flere en 2000 +, så kontakt oss for pris.

Milk Thistle

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/09/14/milk-thistle-benefits.aspx

https://www.youtube.com/watch?v=ZQwR6FmxC8k

 

 

You've just added this product to the cart: