Triphala 1000 mg – 30 kapsler

Triphala styrker tarmens evne til å trekke seg sammen, samtidig som den avgifter fordøyelseskanalen. Dette gjør at tarmen styrkes over tid. Mange brukere rapporterer at bruk av Triphala over tid, gjør at de ikke trenger å ta mageregulerende midler lenger, fordi tarmfunksjonen har forbedret seg.

Vegetabilske kapsler

Minimumsbestilling 100 bokser

Ønsker du flere enn 2000 +, så kontakt oss for pris.

  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)
  • Referansekilder

Beskrivelse

De mest populære urtemedisiner i helsekostbransjen er de som fremmer fordøylse. Grunnen er ganske enkel, siden det et svært vanlig problem for mange mennesker lider av forstoppelse og tarm uregelmessigheter. Tenk hvor enormt verdifullt det er med en formel som ikke bare regulerer tarmproblemer, men samtidig gjør følgende:

Forbedrer fordøyelsen,
Reduserer serum kolesterol,
Forbedrer blodsirkulasjonen
Inneholder 31% linolsyre,
Utøver en markert kardio beskyttende effekt,
Kan redusere høyt blodtrykk,
Forbedrer leverfunksjon,
Har påvist anti-inflammatorisk og anti-virale egenskaper,
Slimløsende,

Triphala, som det kalles, er den mest populære Ayurvediske urteformelen i India, siden det er et effektivt avføringsmiddel som også støtter kroppens energi. Triphala renser og avgifte på de dypeste organiske nivåer uten å tappe kroppens reserver. Dette gjør den til en av de mest verdifulle urtepreparater i verden.

 

Amla har en sur smak og tilsvarer pitta humor og brannen element i ayurvedisk medisin. Det er en kjølende tonic, snerpende, mildt avførende, alternative, febernedsettende. Den brukes til å behandle brann ubalanser som inkluderer magesår, inflammasjon av mage nd tarmen, forstoppelse, diaré, lever lunger, utslett, infeksjoner og brennende følelser i hele kroppen. I ulike studier har Amla vist seg å ha mild anti-bakterielle egenskaper, samt markant slimløsende, anti-viral og kardiotonisk aktivitet.

Bihara er snerpende, tonic, fordøyelsesenzymer og anti-krampaktig. Dens primære smaken er snerpende og sekundær er søt, bitter og bitter. Det retter seg mot ubalanser forbundet med kapha eller slim humor, tilsvarende jord og vann elementer i ayurvedisk medisin. Spesielt Bihara renser og balanserer overflødig slim, behandler astma, bronchiole forhold, allergier og hiccoughs.

En av kroppens reaksjoner på å takle stress er å øke produksjonen av kortikosteroider. Oppbyggingen av disse stresshormoner kan også bidra til dannelsen av kolesterol. Indre stress og den resulterende opphoping av kolesterol kan være forårsaket av misbruk av sentralstimulerende midler, krydret, varm mat som hvitløk og cayenne, overdreven aerob trening og undertrykkelse av følelser. Det er interessant at noen av de aller stoffer og aktiviteter som kan redusere kolesterol i noen, når den ikke anvendes i en helhetlig, balansert måte, kan opptre som et stimulerende og tilsett ytterligere spenning som ville utfelle ytterligere akkumulering av kolesterol.

Triphala er et helt balansert energiformel, blir hverken for kaldt eller for varmt. Når det tas regelmessig over en lengre periode, effekter det forsiktig eliminering og rensing av Ama fra vev i hele kroppen. De tre frukter har blitt vitenskapelig studert og bekrefte noen av sine kjente tradisjonelle fordeler. Disse inkluderer senking av kolesterol, redusere høyt blodtrykk, drar sirkulasjon, bedre fordøyelse og regulere eliminering uten å forårsake noen avføringsmiddel avhengighet.

 

 

 

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Triphala 1000 mg – 30 kapsler”

http://www.chopra.com/ccl/the-benefits-of-triphala

http://www.mapi.com/ayurvedic-knowledge/digestion/ayurvedic-benefits-of-triphala.html#gsc.tab=0

 

 

You've just added this product to the cart: