Skap ditt eget Varemerke


I et svært konkurranseutsatt marked som kosttilskudd er kan det være smart å samarbeide med en private label produsent som kan bistå med rimelige og unike produkter. Vi i NutritionLab har lang erfaring og kompetanse i å designe produkter i forhold til dine kunder og målgrupper.

Skal en bygge en lojal kundemasse må en utvikle en sterk merkevare innen kosttilskudd. Vi har en meget god forståelse av markedet og kan veilede i forhold til hvilke produkter eller produktserie som kan passe best for din målgruppe.

Til rådighet for deg har vi mange spesialformuleringer som du kan benytte til å skape din egen unike profil med gode råvarer du kan være stolt av å tilby.

Ved å benytte private label slipper du å bruke mye penger på produksjon i oppstarten. Du kan da frigjøre desto mer til markedsaktiviteter som skaper suksess og mer produksjon når det er nødvendig. Les mer her.

Vi kan i tillegg tilpasse logoer, etiketter og emballasje for din målgruppe som står i stil med merkevaren du ønsker å bygge. Les mer her.

 

Legg igjen en kommentar