Reseptutviklig og Produksjon


Du kan få utviklet ditt eget produkt eller produktserie ifølge dine eksakte spesifikasjoner!
Du kan få tilpasset formuleringene for et produkt som lages eksklusivt kun for din bedrift etter dine eksakte spesifikasjoner. Alternativt kan vi komme med forslag til reseptutvikling, videreutvikling eller komme med forslag til et produkt som passer til dine målgrupper. Slike formler kan variere i kompleksitet fra en enkelt ingrediens til flere forskjellige.

Minimums bestillinger

På våre standardprodukter kan du bestille fra 100 stk eller flere. Kommer du imidlertid opp i mer enn 1500 stk kan det lønne seg å få laget en egen variant som skiller produktet ut i samarbeid med oss. En av de vanligste hindringene som ofte oppstår når en ønsker tilpassede formuleringer er kravet om minimums bestilling. Slike minimumskrav er ofte at en må produsere alt fra 300.000 – 500.000 tabletter eller kapsler eller flere tonn med pulver for hver bestilling!

Bestilling hos NutritionLab AS

NutritionLab krever bare at du produsere et mindre antall av egendefinerte formuleringer samtidig som du får svært konkurransedyktige priser. Avhengig av hvilken type produkt det dreier seg om og hvilke råvarer som er aktuelle vil vanligvis minimumsbestillingen ikke være mer enn:

100.000 kapsler/tabletter

300 kg pulver

Kontakt oss for å få tilbakemelding på din formulering og få pris, ledetid, emballasjeråd, og eventuelt vareprøver.